Print deze pagina

Houten vloeren Den Haag

Houten vloeren kopen in Den Haag? Voor houten vloeren in Den Haag hebben we de volgende bedrijven in Den Haag voor u:

houten vloeren Den Haag, hout, vloer, Van Santen vloerenVan Santen Vloeren - voor houten vloeren Den Haag

Sonsbeekstraat 14
2548 RV Den Haag

Van Santen Vloeren is een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het leveren én profesioneel leggen van vloeren in visgraat- , blok- ,stroken-  en ieder ander patroon tapis vloeren.

Door onze jarenlange ervaring in het leveren en leggen van deze vloeren kunnen wij u met een gerust hart garantietermijn van 10 jaar geven uw houten vloer. Wij staan immers achter onze producten en deskundigheid.

Omdat wij niet werken vanuit dure panden kunnen wij onze houten vloeren aanbieden tegen scherpe prijzen. Het gaat ons om de kwaliteit van de geleverde vloer. We houden geen vloeren op voorraad maar leveren wel binnen 2 weken. Ook is onze website is bewust eenvoudig van opzet. Dit alles om u een scherpe prijs te kunnen garanderen.

We komen graag met showboarden bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om bij diverse referenties onze vloeren te bekijken.Tevens hebben wij een showroom te Vianen,Stuartweg 1a .

Onderhoud aan uw houten vloer? Ook dat doen we graag voor u!

Rubo Parket -voor houten vloeren in Den Haag

Zuiderparklaan 250
2574 GL Den Haag
Tel: 070-3621414

houten vloeren Den Haag? Koop uw houten vloer bij dit bedrijf in Den Haag!Verkoopt uw bedrijf houten vloeren in Den Haag en wilt u dit kenbaar maken op Houten Vloeren Den Haag? Dat kan. Meld uw houten vloeren bedrijf in Den Haag aan en wij plaatsen het op de Den Haag-pagina van Houten Vloer.eu.

De Den Haag-pagina van Houten Vloeren is nieuw en daarom nog niet geheel ingevuld. Kent u een bedrijf dat houten vloeren verkoopt in de regio Den Haag, meldt het dan gerust aan via deze pagina.
------

tags: houten vloer, vloeren, Den Haag, hout, vloer, houten, houten vloer Den Haag


Vorige pagina: Houten vloeren Den Bosch
Volgende pagina: Houten vloeren Den Helder