Print deze pagina

Houten vloeren Sneek

Houten vloeren kopen in Sneek? Voor houten vloeren in Sneek hebben we de volgende bedrijven voor u:

 

houten vloeren discounter in Sneek? Discount Floorshop is gevestigd in Sneek en verkoopt houten vloerenDiscount Floorshop - voor houten vloeren in Sneek

Edisonstraat 28
8606 JJ Sneek
Tel: 0515-434626

Discount-floorshop is een houten vloeren-winkel en groothandel in één en bestaat sinds 2006. Dit bedrijf in Sneek betrekt zijn houten vloerent rechtstreeks vanaf de zagerijen. Discount Floorshop kan u voorzien van alle gewenste soorten houten vloeren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Sinds begin 2010 is er een prachtige mooie showroom van 100m2 bijgekomen en is het voorste gedeelte van de winkel mooi ingericht met allerlei verschillende laminaatsoorten.

Meer weten over deze houten vloeren aanbieder in Sneek? >>>

 

houten vloeren Sneek? Koop uw houten vloer bij dit bedrijf in Sneek!Verkoopt u ook houten vloeren in Sneek en wilt u dit kenbaar maken op Houten Vloeren Sneek? Dat kan. Meld uw houten vloeren bedrijf in Sneek aan en wij plaatsen het op de Sneek-pagina van Houten Vloer.eu.

De Sneek-pagina van Houten Vloeren is nieuw en daarom nog niet geheel ingevuld. Kent u een bedrijf dat houten vloeren verkoopt in de regio Sneek, meld het dan gerust aan via deze pagina.
------

tags: houten vloer, vloeren, Sneek, hout, vloer, houten, houten vloer Sneek


Vorige pagina: Houten vloeren Smallingerland
Volgende pagina: Houten vloeren Soest