Print deze pagina

Goedkope houten vloer

Goedkope houten vloeren? Informeer eens bij onderstaande bedrijven voor een goedkope houten vloer:

 

Goedkope houten vloeren

Holtz Vloeren import

Feiland 7F
Haren
T: 050-5352515

Goedkope houten vloeren van goede kwaliteit. Holtz is een houten vloeren leverancier in Haren. Goedkoop en zeer uitgebreid aanbod.

----------------

Cibo Vloeren - voor een goedkope vloer

Konijnenberg 43a
Breda
T:076-5870462

Voor alles wat met houten vloeren te maken heeft. Goedkoop en en gevarieerd assortiment. Gevestigd in Breda. Goedkope vloeren-specialist in Brabant.

 

Kan een goedkope houten vloer wel goed zijn?

Een houten vloer hoeft niet duur te zijn. Een goedkope houten vloer hoeft ook helemaal niet slecht te zijn. Laat u altijd goed adviseren en informeer naar de herkomst van het hout. Zogenaamd "eerlijk hout" is vaak wel iets minder goedkoop.

Maar....let wel op bij een goedkope houten vloer...

Het gebeurt geregeld dat mensen denken een goedkope houten vloer te hebben gevonden, maar later bedrogen uitkomen. Waar ligt dat aan?

Leveranciers van goedkope houten vloeren moeten ook geld verdienen. Echter wordt zo'n vloer soms toch wel erg scherp aangeboden, soms zelfs onder de kostprijs. Het addertje zit m dan niet eens in de kwaliteit van die bewuste goedkope vloer, maar in de verplichtingen die je erbij moet kopen. Als men velies neemt op de vloer moet er immers ergens anders aan verdiend worden. Dit kan gaan om het leggen, garantie bijkopen, plinten enzovoort. Op deze manier kan een goedkope houten vloer toch nog een dure vloer worden. Want...goedkoop is vaak duurkoop...